Anvädning av vaxplattor

Vaxplattor kan användas vid dekoration av ljus. Du kan klippa, skära eller stansa dina vaxplattor och skapa vackra former och figurer som du fäster på ljusen.

Böj vaxdekorationen runt ljuset och den kommer att fästa med en gång. Det är bara din Vaxplattorfantasi som sätter gränser för hur du kan dekorera dina ljus med hjälp av vaxplattor. Du kan kombinera olika färger och former av vaxplattor och fästa på ljusen. Du kan klippa ut hjärtan, stjärnor eller bokstäver och skapa personliga och lekfulla ljus som passar perfekt i just ditt hem.

Pynta ditt vardagsrum, sovrum eller barn med vackra ljus där du själv har gjort dekorationerna. Det är enkelt och kreativt att arbeta med vaxplattor och du kommer att upptäcka att det är ett pyssel som passar för hela familjen. Välj dina egna favoritfärger och favoritformer och skapa personliga presenter till vänner. Vill ni prova på att vara riktiga proffs kan ni till och med tillverka er egna ljus från grunden med lite grundkunskaper om ljusmassa och tillverkning.

Nu behöver ljus inte bara vara vita och tråkiga längre utan nu kan du sätta en personlig prägel på dem. Vill du göra julljus kan du välja en röd vaxplatta och klippa ut till exempel tomtar eller hjärtan som du fäster på dina julljus, se dock till att ha stabila ljushållare så att dina ljus inte ramlar omkull. Det finns nästan inga gränser för hur man kan dekorera med hjälp av vaxplattor.