Notisblock av flera anledningar

Glöm det där med att springa och låna av kollegorna för att låna papper så fort du behöver skriva ned något. Glöm det där med att klottra ned alla tankar och påminnelser på ett och samma papper som ändå kommer att göra dig förvirrad senare. Om du känner igen dig är det rätta för dig att skaffa ett notisblock.

Med ett notisblock till din hjälp kan du skriva ned saker så fort du kommer på det, oavsett om det är idéer, tankar, meddelanden eller saker du inte får glömma bort. Det positiva med notisblock är att lapparna inte är överdrivet stora vilket gör att du bara får plats med några ord på varje. Detta leder i sin tur till att du slipper förvirringen som annars kan uppstå när man skriver flera olika saker på samma papper

Något annat som är bra med att skaffa ett notisblock är att de ofta innehåller lappar i olika färger. Färgerna kan hjälpa dig att separera anteckningar om olika ämnesområden från varandra. De kan också göra din vardag lite roligare. Notisblock gör dig med andra ord mindre förvirrad och därmed också mindre stressad när du är på kontoret samtidigt som de kan ha en uppiggande effekt.