Papperskorg eller inte?

papperskorgHar du någonsin sett ett hem utan en papperskorg? Det är inte så troligt, då de flesta hem faktiskt har fler än bara en papperskorg online. Det är inte ovanligt att ha en inne på badrummet, en i köket och en i vardagsrum eller sovrum.

Det finns alltid någonting man behöver slänga i alla rum. Även om du bor ensam så kommer det att ackumulera en hel del skräp med tiden, och ifall du är lite lat av dig så kanske du tycker det är en bra idé att ha flera papperskorgar för att slippa gå så långt när du har något att slänga. Vem vill gå från badrummet till köket bara för att hitta en papperskorg?

Har du ett husdjur kan det även vara ett måste att ha flera stycken eftersom de också gör en hel del skräp, speciellt ifall de har en tendens att spy ibland. Då kanske du vill ha en papperskorg i hallen också, bara för att vara på säkra sidan. Eller ifall du har barn. De gör också en del skräp på en dag. Bara våtservetterna kan ju fylla en papperskorg, enkelt. Och då kanske du vill köpa en med lock också, till blöjor och andra illaluktande saker.